Mikä StartUp Accounting?

StartUp-yritys tarkoittaa uutta, nopeaa kasvua tavoittelevaa yritystä. Usein startupit toimivat teknologian parissa. Yleensä se on jokin uniikki tuote, palvelu tai idea tehdä tuttu asia uudella tavalla.
Startupin yritysmuoto on yleensä osakeyhtiö. StartUp on nimensä mukaisesti toimintansa alkuvaiheessa oleva yritys, eikä välttämättä tuota vielä ollenkaan. Useimmiten startupit ovat muutaman vuoden ikäisiä yrityksiä, jotka ovat ovat vasta kehittelemässä ensimmäistä tuotettaan.

Miten Startup eroaa muista yrityksistä?

Startupin perustajilla on ainutlaatuinen idea, jota muut eivät ole lähteneet toteuttamaan aikaisemmin. Startup tarvitsee erinomaisen innovaation, jotta se saisi toimintansa vakiinnutettua ja pääsisi korkeisiin kasvutavoitteisiinsa.

Milloin startup ei ole enää startup?

Jos StartUp onnistuu suunnitelmiensa mukaan, useiden vuosien kuluessa startup ei ole enää startup. Liikevaihto ja toimintatapa vaikuttavat siihen eniten, mutta tarkkaa rajaa ei ole sille, milloin startup on kasvanut yritykseksi eikä ole enää Startup.

Tunnettuja startupeina aloittaneita yrityksiä

Esimerkiksi Facebook, Airbnb ja Spotify ovat aloittaneet startupeina ja ovat vuosien mittaan kasvaneet maailman suurimpien yritysten joukkoihin.

StartUp Accounting – Luodaan yhdessä menestystarina

StartUp Accounting on palvelukokonaisuus, joka on suunniteltu erityisesti kasvuhakuisten yritysten tarpeisiin. Pelkkä lakisääteinen kirjanpito ei tarjoa edellytyksiä hallitulle kasvulle, vaan jatkuva tulevaisuuden ennustaminen on välttämätöntä.
StartUp -yritysten taloudenpidossa kassavirran ennustamisen ja rahoituksen merkitys korostuvat. Siksi olemme sisällyttäneet StartUp Accounting -palvelukokonaisuuteen markkinoiden parhaat ennuste- ja raportointityökalut.

Asiakkaanamme et ole tiedon kanssa yksin. Asiantuntijamme varmistavat, että saatavilla oleva tieto osataan jalostaa paremmiksi päätöksiksi.

Palvelukokonaisuus on muotoiltu siten, että sen tuottama tieto tukee yrityksen päätöksentekoa, mutta myös ulkoisten rahoittajien tarpeita. Ota meihin yhteyttä jos olet kiinnostunut StartUp Accounting -palveluistamme! 😊