Säästä aikaa & rahaa!

Veikkaisin, että jokaisella töissä käyvällä tuntuu välillä että aikaa jää liian vähän. Tunnit kannattaakin käyttää järkevästi. Jos taloushallintosi hoituu sähköisesti, aikaa jää enemmän esimerkiksi asiakkaan neuvontaan. Verkkolaskut ovat heti perillä, toisin kuin paperiset laskut ja muut lomakkeet. Vastaanottaminenkin on helpompaa, koska laskut menevät suoraan kirjanpitoon eikä niitä tarvitse manuaalisesti tallentaa.

Verkkolaskujen etuna on myös pienemmät laskutuksen käsittelykustannukset verrattuna perinteiseen paperilaskutukseen. Laskujen etsiminen on myös huomattavasti perinteistä mallia helpompaa, koska ne tallentuvat suoraan sähköiseen arkistoon ja ovat sieltä helposti loydettavissä. Kun hoidat taloushallintoa sähköisesti, sinulla on mahdollisuus tehdä toitä ajasta ja paikasta rippumatta. Tarvitset vain tietokoneen ja
internet-yhteyden.

Ajantasaisella taloushallinnolla on suuri vaikutus yrityksen johtamiseen. Sähköisen taloushallinnon ansiosta myös johto näkee yrityksen taloustiedot ja -luvut milloin tahansa ja missä tahansa. Näin muutoksiin voidaan reagoida nopeammin ja tarvittaviin toimenpiteisiin voidaan ryhtyä aikaisemmin. Myös budjetointi tehostuu, kun päätökset perustuvat oikea-aikaiseen tietoon, eikä edellisen vuoden kirjanpitoon. Käyttämällä verkkolaskutusta, säästät huomattavasti luontoa ja yrityksen imago paranee. Sähköisellä taloushallinnolla hoituvat niin kirjanpito, laskutus, laskujen maksu, palkanlaskenta, kirjanpito, tilausten lähetys, työnantaja- ja veroilmoitusten laadinta, budjetointi sekä raportointi.

Sähköinen taloushallinto ei ole enää vain isojen yritysten etuoikeus, sillä nykyään myös pienten yritysten on mahdollista ja kannattaakin siirtää taloushallintonsa kustannustehokkaasti sähköiseen muotoon!

Kysy meiltä, jos sinulla on kysymyksiä sähköiseen taloushallintoon liittyen!